تعداد بازدید: 91
▪ گوشت بره،
▪ کشک،
▪ نخود و لوبیا،
▪ پیاز،
▪نعناع داغ،
▪ بادمجان یا گندم یا چغندر، ادویه آبگوشت،
نمک.
● طرز تهیه:
ابتدا پیاز را با گوشت و نخود و لوبیا کاملا پخته و سپس گندم یا چغندر یا بادمجان را در آن بریزید تا خوب بپزد. سپس ادویه و نمک را اضافه کرده و بعد کشک را به آن اضافه کرده تا کمی با مواد بپزد و بعد از پختن هنگام کشیدن نعناع داغ را به آبگوشت اضافه کنید
مطالب تصادفی
- ویتامینهای موردنیاز شما در بارداری
- نکاتی مهم در نگهداری از شلوارهای جین سفید
- ملین برای لاغری: بی خطر یا خطرساز؟
- طرز تهیه خورش مرغ و انجیر
- آبگوشتی با طعم جدید
- عفونت های زنانه و درمان آن
- ضرورت های پیش از بارداری را بخوانید
- آموزش پاک کردن رنگ شرابی موها
- اگر تازه نامزد کردهاید بخوانید
- زندگی کودک هفته سیزدهم