تعداد بازدید: 82
شیر 4 لیوان
کرفس نصف لیوان
نخود فرنگی یک استکان
هویج 2 عدد
جو (پرک) یک لیوان
خامه 200 گرم
سوپ پرک با شیر سوپی بسیار خوشمزه و ساده است و مناسب وعده های سبک مثل شام است.این سوپ هم به صورت پیش غذا و هم به عنوان وعده اصلی میتواند مورد استفاده قرار گیرد.
طرز تهیه:
ابتدا هویج را به صورت نگینی خرد کرده و داخل آب بریزید و اجازه دهید آب به جوش آمده و کمی بپزد.پس از مدتی پرک را پاک کنید و آن را به هویج اضافه کنید. حالا حرارت را کم کنید و نخود فرنگی ها را به سوپ اضافه کنید.ساقه کرفس را شسته و به صورت نگینی خرد کنید و به غذا اضافه کنید و اجازه دهید آب سوپ با حرارت زیاد تبخیر شود.حالا شیر را به سوپ اضافه کرده و اجازه دهید به جوش آید و پس از جوشیدن شعله را ملایم کرده و اجازه دهید سوپ جا بیفتد.وقتی سوپ پخت آن را از روی حرارت بردارید و مقداری از آب آن را با ملاقه برداشته و داخل مخلوط کن بریزید و با خامه خوب بزنید.پس از آن مواد را به همراه نمک به غذا اضافه کنید.
نکات:
1)اگر دوست دارید میتوانید از همان اول به مواد به جای آب شیر اضافه کنید تا سوپ شما خوشمزه تر شود. البته باید شیر بیشتری در نظر بگیرید.
2)میتوانید به این سوپ به جای نمک شکر بزنید که کاملا سلیقه ای است.
3)برای تزیین از جعفری خرد شده و خامه استفاده کنید.
نوش جان
مطالب تصادفی
- آموزش html ، اولین کد
- خونریزی شدید عادت ماهانه طبیعی است؟
- ترس کودک از دکتر
- یک آشِ اشرافی، مخصوص مهمانی های اشرافی
- لوبیا پلو شیرازی، تقویت کننده معده
- دانستنی هایی راجع به شیرخشک
- روش هایی برای رفع چروک لباس در نبود اتو
- طرز تهیه کاپوچینو
- نکات جالب نحوه آرایش کردن برای مراسم های رسمی
- چگونه بدون اشتباه آرایش کنم؟