تعداد بازدید: 101
ترشی انبه یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین ترشیجات محلی جنوب ایران است.
مواد لازم :
انبه سبز نارس : 1 کیلو
سرکه : به مقدار کافی
سیر : نیم کیلو
فلفل قرمز تند : 3 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز : 3 قاشق غذاخوری
سیاه دانه : 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
قسمت انتهایی انبه که سیاه است را بیرون آورده و به 4 قسمت جدا نشده تقسیم می کنیم.
سپس به مدت 3 روز در آب نمک قرار می دهیم تا رنگ سبز آن به تیرگی تبدیل شود.
فلفل ها را در تابه بو داده و بعد از خنک شدن آسیاب می کنیم
در این مرحله انبه ها را در صافی گذاشته تا آب آن خشک شود و سپس تخم گشنیز آسیاب شده را درون شکاف انبه ها ریخته و روی آن سیرهای پوست کنده شده را می گذاریم.
برای تزئین در انتهای کار سیاه دانه های بو داده را در لابه لای انبه ها می ریزیم.
در آخر روی تمام انبه ها سرکه ریخته و در ظرف را محکم می بندیم.
بعد از 1 الی 2 هفته این ترشی خوش طعم آماده خوردن می باشد.
نکته مهم :
برای درست کردن این ترشی حتما باید از دستکش استفاده کنید زیر فلفل های بوداده شده بسیار تند بوده و پوست تان را اذیت می کنند.
مطالب تصادفی
- اشتباهات عروس ها در دوران نامزدی
- چطور کاشیهای حمام را تمیز کنیم؟
- برنامه غذایی کودک یک ساله تا دو ساله
- 75. ایده های عاشقانه
- زندگی کودک هفته سی دوم
- حلیم برای سفره های افطار
- با ترفندهای یک کدبانوی کامل آشنا شوید
- نحوه برخورد صحیح با آقایان
- چگونه ریمل بزنیم تا چشمان زیباتری داشته باشیم؟
- چگونه بدون آرایش زیبا شویم؟