تعداد بازدید: 86
مواد لازم
▪ بادمجان درشت ده عدد
▪ نصف گلکلم متوسط
▪ هویج سه عدد بزرگ
▪ سیر بیست حبه
▪ فلفل سبز کمی ( مقدار فلقل بستگی به ذائقه خودتان دارد که تند دوست داشته باشید یا نه)
▪ نمک و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه :
بادمجانها را در فر یا کبابپز کبابی میکنیم تا کاملن پخته شود. (مثل بادمجان کبابی برای میرزاقاسمی) سپس آنها را پوست میکنیم و کمی نمک میزنیم و روی پارچه میچینیم تا آب آنها کاملا گرفته شود. هویجها را رنده کرده و نمک میزنیم و روی پارچه میریزیم تا آب آن گرفته شود.گل کلم و سیر و فلفل را هم خرد کرده و نمک زده و روی پارچه میریزیم تا آب آنها هم گرفته شود.( یک نصف روز باید مواد به همین حالت بمانند)
سپس بادمجانها را ساطوری کرده و در ظرفی ریخته و همه مواد را به آن اضافه میکنیم و سرکه روی آن میریزیم.
این ترشی چون با بادمجان کبابی درست شده و عطر و طعم بادمجان کبابی را دارد ادویه ترشی به آن نمیریزیم فقط کمی زردچوبه و سیاه دانه به آن اضافه میکنیم. نمک آن را هم بچشید چون مخلفات آن نمک زده شده بوده ممکن است به نمک کمی نیاز باشد.این لیته بسیار ملایم و خوش طعم است.
مطالب تصادفی
- سالاد سیب زمینی و شوید
- آنچه باید راجع به ورزش در دوران بارداری بدانید!
- ایجاد توابع گلوبال در لاروال - کنترلر و blade
- چگونه یک قیمه نذرى خوب بپزیم؟
- 6 ریزه کاری مهم در تمیز کردن خانه
- ترشی بادنجان و تمبر هندی
- آسان ترین روش پاک کردن جوهر خودکار از روی لباس
- 5 نکته برای پخت یک کیک نرم و خوشمزه
- پیچیدگی های دوران نامزدی
- طرز تهیه آبگوشت به آلو